Thursday , June 24 2021

Çairi i përmbytur nga mbeturinat

Çairi vazhdon të jetë një ndër komunat më të pazhvilluara dhe më kaotike në çdo aspekt në nivel shteti, shkruan Fakte. Përveç infrastrukturës së pazhvilluar dhe kaosit me ndërtimet e egra për benifite personale të krerëve të komunës, Çairi vazhdon të jetë i mbuluar me mbeturina në çdo cep.

Edhepse drejtori i Ndërmarrjes publike për higjienë është kuadër shqiptar nga e njejta parti sikur edhe kryetari i komunës, papastërtia vazhdon të jetë problem serioz në Çair./FAKTE.Net

image-0-02-05-02536acae0c2771e0d85d9c66aacfc2a929b86feb0a9137c58d2960a04f5c8ef-v

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *