Thursday , June 24 2021

Britani, Cameron largohet nga kryeministria duke kënduar (video)

“ Do të kemi një kryeministër në ndërtesën mbrapa meje duke nisur nga e mërkura” ishte kjo deklarata e David Cameron i cili do të largohet nga “Downing street” për t’ia lënë vendin Theresa May.

Por gjatë kësaj dalje për mediat Cameron duket i cliruar, ish kryeministri harron që mikrofoni është ndezur dhe nis të numërojë deri në 10. Tingujt muzikorë të këngës ende nuk mund të zbulohen ndërsa mediat pyesin nëse janë tinguj e “Winnie the Pooh” apo “West Wing”?

https://www.youtube.com/watch?v=fAxTQK9ubbo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *