Wednesday , July 28 2021

Bogoevski prezanton dëshmi: Ahmeti dhe Xhaferri kanë marrë mito për “Maxhar Telekom” (DOKUMENT)

Pas mbarimit të gjykimit, Sllobodan Bogoevski në dalje para gazetarëve tha se po bëhet presion ndaj tij si dëshmitarë, gjë që sipas tij është e dënueshme me ligj. Ai edhe njëherë përsëriti qëndrimin e tij se nuk lëvizi nga deklaratat e dhëna në Gjykatën e Nju Jorkut, por se tani nuk do të komentoj asgjë, raporton SHENJA.

Bogoevski dorëzoi një dokument të nënshkruar nga Komisioni Amerikan për letra me vlerë,  i cili dokument, thekson se Ali Ahmeti dhe Musa Xhaferi janë personat që kanë marrë mito për rastin “Maxhar Telekom”.  Mes tjerash në dokumentin e nënshkruar, theksohet se dëshmitë e Bogoevskit do të mbrohen në gjykatë, pasi gjykata e mbron sigurinë e dëshmitarëve.

Ferikan Iljazi /SHENJA/

deshmi

deshmi2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *