Sunday , October 21 2018

“Bild”-i gjerman: BE i fton Maqedoninë dhe Shqipërinë. Thjeshtë e pabesueshme!

Gazeta gjermane “Bild” është shprehur thellësisht e befasuar nga rekomandimi i KE-së për të filluar bisedimet me Maqedoninë dhe Shqipërinë për anëtarësim në BE, shkruan Fakte. Sipas gazetës, ideja për zgjërim është e tepruar dhe e formuar pa menduar mirë.

“KE dëshiron të pranojë dy vende të reja ballkanike, Maqedoninë dhe Shqipërinë. Thjeshtë, njeriu nuk mund gtë besojë. Në mungesë të vetëdijes për gabimet e veta dhe pa kontakt me realitetin, kjo është tmerrësisht naive”- shkruan “Bild”./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.