Bilanci i puçit ushtarak, 60 të vdekur, rreth 150 të plagosur, 120 ushtarak të arrestuar

Sipas Reuters, deri me tani të vdekur janë 60 persona kurse mbi 150 të tjerë janë të plagosur, transmeton Fakte.

Gjendja më e vështirë dhe më e paqartë vazhdon të mbetet në Ankara.

Kurse sipas The Guardian, që thirret në burime të prokurorisë deri me tani jën 42 të vdekur shumica civil.

Shtatëmbëdhjetë nga të vdekurit ishin policë.

Përveç kësaj, një zyrtar i lartë turk thotë se 13 ushtarë që u përpoqën për të sulmuar pallatin presidencial janë arrestuar.

Kryeministri turk tha se policia ka arrestuar deri tani ka arrestuar 120 ushtarë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *