Tuesday , December 11 2018

Besa e Gashit merr edhe dy drejtori

Në kuadër të seancës së sotme qeveritare, është vendosur që Lëvizja Besa të marrë edhe dy drejtori të reja, përveç atyre ekzistuese që prej kur vendosi të hyjë në koalicionin qeveritar, percjell Fakte. Bëhet fjalë për Agjencinë e Barnave dhe Instituti e Sëmundjeve të Mushkërive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.