Wednesday , August 4 2021

Bellanoc: Vidhet kamera policore për mbikqyrje të vijës kufitare Maqedoni-Kosovë

Nga Ministria për Punë të Brendshme e maqedonisë kanë informuar se gjatë kontrollës së vijës kufitare me Kosovën, kanë konstatuar se kamera për mbikqyrje të kufirit është vjedhur, shkruan Fakte. Sipas informacionit zyrtar, persona të panjohur për organet e rendit, kanë vjedhur kamerën duke prerë drurin në të cilin kamera ishte e vendosur.

MPB ka lajmëruar se po merr masa për gjetjen e personave që kanë kryer këtë vepër dhe për zbardhjen e plotë të rastit./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *