Thursday , June 24 2021

Bejta demanton mediumet: “Jam në shërbim të Ali Ahmetit”

(DEMANT) Me titull: “Ja pse Nevzat Bejta është kundër BDI-së dhe Ali Ahmetit”, sot disa media, publikuan informacionin për kundërshtime të paragjykuara dhe tendencioze brenda Bashkimit Demokratik për Integrim.

Informacioni fliste për funksionimin e deponisë rajonale “Rusino” në Gostivar dhe për mbështetjen që kryetari i komunës së Gostivarit, z. Nevzat Bejta u dha banorëve të lokaliteteve përreth deponisë të cilët protestuan për ditë të tëra, duke kërkuar ndërprerjen e bartjes së mbeturinave urbane nga komunat e rajonit të Pollogut.

Teksti është me tendencë nga fakti që edhe deklarata e cituar e kryetarit të Komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta, është nxjerë nga konteksti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *