Tuesday , June 22 2021

BDI megjithatë mbronë PDSH-në me fanatizëm

Është habitëse se me sa fanatizëm mbronë PDSH-në e Menduh Thaçit, partia e Ali Ahmetit, BDI. Edhepse formalisht do duheshte të jenë kundërshtarë politik që nënkupton edhe “sulme” të ndërsjellta, është mahnitëse mënyra se si me fanatizëm këto dy parti mbrojnë njëra tjetrënm shkruan Fakte. Aq sa mundohet PDSH të ruaj komoditetin e partisë së Ahmetit në pushtet, Bashkimi Demokratik i Ahmetit haptas dhe pa asnjë hezitim, nëpërmjet “analistëve” të saj  nga shtabet partiake thurrin lëvdata mbrojtëse për Menduh Thaçin dhe PDSH-në për ta mbrojtur nga fundosja politike./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *