Friday , April 23 2021

BDI e çorroditur: JNA ka udhëhequr UÇK-në

Sjellja konfuze dhe kontradiktore e partisë shqiptare në rënie të lirë po merr përmasa qesharake.

Pas informacioneve se ish gjenerali i UÇKsë së Kosovës, TMK-së dhe UÇK-së së Maqedonisë portalet e BDI-së janë çorroditur tërrësisht. Së fundmi ato kanë akuzuar Gjeneral Ostrenin për lidhje me JNA ndërsa anëtarin e SHP të UÇK-së Zulfi Adili Qufa për (?!). Që del se JNA na i paska udhëhequr luftat çlirimtare shqiptare.

Aktuale, me të vërtetë u treguan “Beyond any border”

FAKTE.Net

image-8b0b3b4aecded8b3707628640191e8c28dbb68fb4822078d9cfffeaa2470f248-V

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *