Monday , April 19 2021

BDI dhe PDSH nuk mbështetën Ligjin e Prokurorisë Speciale

BDI dhe PDSH nuk mbështetën sot në Kuvend ndryshimet ligjore që kërkonte Prokuroria Speciale, shkruan Fakte. Këto dy parti edhe pse deklarohen se përkrahon punën e PSP, me këtë veprim u vunë në shërbim të VMRO-së për të mos u vazhduar puna e Speciales dhe për mbrojtjen e dëshmitarëve për rastet si “Monstra” dhe raste tjera të rënda./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *