Wednesday , December 12 2018

Bashkëpunimi Shqipëri-Greqi për turizmin

Bashkëpunimi mes Janinës dhe Gjirokastrës, dy qytete fqinjë, është shtuar kohët e fundit, falë mbështetjes nga projektet që financohen nga Bashkimi Europian. Korrespondenti ynë Raimond Kola na njeh më në hollësi me këtë bashkëpunim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.