Tuesday , July 27 2021

“Ballistët” ndalohen në kufirin Hungarez

Sipas një njëftimi i në faqen e “Ballistëve” të Tetovës, një grup i tyre që ishin nisur për të parë lojën kthyese Cracocia – Shkëndija janë ndaluar në kufirin hungarez, raporton Fakte. Sipas njoftimit, organet hungareze të rendit nuk lejojnë tifozët e Shkëndijës të vijojnë rrugëtimin, pa pasur leje speciale për këtë si dhe përcjellje adekuate. Në njoftim thuhet:

“Alarmi çka u paralajmërua, edhe ndodhi!
Ballistët kthehen me shkasin me banal që mundet te eksistoj “Nuk kaloni në Hungari pa mos dergu Paraqitje speciale ne organet e rendit të Hungarisë, dhe pa përcjellje”

Ballistët qëndrojnë në kufi me shpresë se do të ndrojë ky vendim!

-Foto nga kufiri i Europes, Hungari!”- shkruajnë nga tifo grupi “Ballistët”./FAKTE.Net

13615478_1207021309328237_5595115866242936488_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *