Wednesday , July 28 2021

Sot pa ujë një pjesë e Bit Pazarit

Për shkak të defektit në rrugë në rrjetin e ujësjellësit nga f – 150mm në bul. “Kërste Misirkov” pn përballë objektit të “26 Korrikut” në Bit Pazar, sot nga ora 8:00 e deri në përfundimin e punës, pa ujë do të mbesin një pjesë e shfrytëzuesve të Bit pazarit, si dhe shfrytëzuesit e bul. “Kërste Misirkov” nr.9, 11, 13, 15 dhe 17, informojnë nga QRMK Shkup

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *