Monday , January 21 2019

Bajram: Nga ’95-ta, unë i kam mësuar politikanët si të korruptojnë (video)

Kryetari i partisë rome PCER, në një emision debativ ka thënë se ai që nga viti 1995 e këndej, personalisht i ka mësuar të gjithë politikanët në Maqedoni se si të korruptojnë votuesit dhe të manipulojnë me zgjedhjet, shkruan Fakte. Bajram madje ka pretenduar se jo vetëm në komunën e tij, por këtë “zanat” ua ka mësuar politikanëve në nivel shteti.

Amdi Bajram edhepse kishte sharë dhe ofenduar kryeministrin e tanishëm Zoran Zaev, deri sa ishte në koalicion me Gruevskin, këtyre ditëve u bë pjesë e qeverisë. Kjo ka shkaktuar reagime dhe pakënaqësi të mëdha edhe në radhët e socialdemolratëve maqedonas./FAKTE.Net

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *