Janeva dëgjohet duke bërtitur ”Hape derën po ju them. Hape derën”

Në vendin e ngjarjes ka shumë policë, hetues, prokurorë të PSP-së dhe rojet e hyrjes kryesore të MPB-së dhe DSK-së./Telegrafi