Monday , January 21 2019

Arrihet marrëveshja: Edhe BESA e Gashit pjesë e Qeverisë

Sot pa praninë e mediave është realizuar takim i kryetarit të Lëvizjes Besa, Afrim Gashi dhe kryeministrit Zoran Zaev, për kyçjen e saj në Qeveri, meson “Nezavisen Vesnik”, përcjell Fakte.

Zëdhënësi i kësaj partie, Orhan Murtezani për “Nezavisen Vesnik” tha se bisedimet për hyrje në qeveri janë në përfundim dhe se ditët në vijim edhe zyrtarisht do të jetë pjesë e kabinetit qeveritar.

“Për parimet e bashkëqeverisjes jemi mar vesh, ka mbetur pjesa e resorëve që do të jetë tema që do të përfundojë këto ditë . Për neve është e rëndësishme që të kontribuojmë në këtë kthesë të madhe për vendin , për shkak se ndodhemi në një fazë ku duhet të antarësohet vendi në BE dhe në NATO”, theksoi Murtezani./Nezavisen

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *