Sunday , April 18 2021

Arrestohet në Serbi Hilmi Kelmendi, dyshohet për krime lufte

Hilmi Kelmendi, 36 vjeç, nga Gjakova, është arrestuar të premten nga autoritetet e Serbisë. Ai dyshohet për krime lufte të kryera në Kosovë.

Kelmendi ishte duke ardhur për pushime në Kosovë nga Gjermania, ku jeton tash e dymbëdhjetë vjet.

Ai është ndalur nga autoritetet serbe mes të premtes dhe të shtunës për gjoja krime lufte të kryera në Kosovë gjatë viteve 1998-99.

Lajmin për arrestimin e tij ia ka konfirmuar KTV-së familja e Kelmendit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *