Arrestime të narkodilerëve në 8 qytete në Maqedoni

Një aksion i gjërë dhe i sinkronizuar i policisë së Maqedonisë ka filluar sot në tetë qytete të Maqedonisë për arrestimin e shitësve të lëndëve narkotike, lajmëron Fakte. Sipas burimeve policore mbi 24 bastisje të shtëpive me urdhër të gjykatës janë bërë në Shkup, Tetovë, Gostivar dhe qytete tjera.

MPB ka paralajmëruar konferencë për shtyp brenda ditës, në të cilën pritet që të shpalosen detaje në lidhje me këtë aksion policor./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *