Saturday , June 19 2021

Arifi: Platforma nuk është radikale

“Platforma aspak nuk është radikale, nuk e di se ku e shihni atë radikalizëm në të. Unë do të doja ta kundërshtojë atë tezë se qëllimi që nga fillimi paska qenë ai federalizëm dhe se kjo është luftë kundër identitetit naciona të maqedonaseve”, deklaroi në intervisët për Tv Nova profesoresha Besa Arifi, transmeton FLAKA.mk

“Unë mendojë se ajo është tërësisht tezë e gabuar, pasi në ato bomba që u publikuan shumë pak fliteshte për ndonjë identitet maqedonas ose shqiptarë. Te bombat fliteshte për kriminalitet”, tha Arifi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *