APEL: Link për aplikim të diasporës për të votuar

E rëndësishme: Të gjithë qytetarët e Maqedonisë që gjenden në diasporë, me qëllim të shfrytëzimit të së drejtës kushtetuese për të votuar, duhet të bëjnë aplikimin paraprak për këtë gjë, shkruan Fakte. Në këtë link mund të gjeni aplikacionin, dhe me të njejtin të siguroni të drejtën tuaj për të dhënë votën për kandidatin që do të ju përfaqësojë në Kuvendin e Maqedonisë në katër vitet e arshme./FAKTE.Net

http://dijaspora.sec.mk/Default.aspx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *