Tuesday , July 16 2019

Anketa e TV Telma: LSDM-në e përkrahin më shumë shqiptarët se maqedonasit

Në anketën e fundit të Televizionit Telma janë shfaqur rezultate në të cilat mund të shihet se partia qeveritare LSDM ka më tepër përkrahje nga shqiptarët, 27.5%, ndërsa nga maqedonasit 25.5%, shkruan Fakte. Në krahasimin tek votat maqedonase, VMRO është në epërsi ndaj LSDM-së, respektivisht 30.4% ndaj 25.5%.

Atanas Kirovski ka deklaruar se është rritur dukshëm numri i qytetarëve që janë të dëshpëruar nga të gjitha partitë politike dhe kanë thënë se nuk do të dilnin në zgjedhje eventuale./FAKTE

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *