Saturday , June 19 2021

Ambasadori amerikan i shqetësuar për Maqedoninë (foto)

Ambasadori i Amerikës në Maqedoni, Xhes Bejli, shpreh shqetsim se Maqedonia po largohet nga prinicipet e Maqedonisë, njofton Portalb.mk.

“I shqetësuar se Maqedonia po largohet nga principet e demokracisë dhe sundimit të ligjit, vlera kyçe të NATO-s”, shkruan Xhes Bejli.

Ky qëndrim i Xhes Bejlit vjen pasi që presidenti Gjorge Ivanov refuzoi t’ia jep mandatin kreut të Lidhjes Social Demokrate të Maqedonisë Zoran Zaev.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *