Wednesday , July 28 2021

Aliu me Bekimin e Artanin, pa Çelën, Fatmirin, Qufën, Ermirën…

BDI në mbledhjen e sotme për “dekretimin” e shefave të shtabeve zgjedhore nuk i kishte njerëzit që e ndërtuan themelin e kësaj partie. Përveç Gjeneralit Gëzim Ostreni dhe deputetit Zylfi Adili-Qufa, të cilët promovuan partinë e re “Uniteti”, sot tek panairi nuk erdhen as Hazbi Lika-Qela, Fatmir Dehari, Ermira Mehmeti dhe shumë figura të tjera të shquara.

Por, aty ishin figurat “e reja” të Ali Ahmetit si Bekim Neziri e Artan Grubi.

BDI tani kërkon 200.000 vota nga shqiptarët për “Fillim”, pa precizuar çka do fillojë pas 14 vite dështime dhe devijime të vazhdueshme?/FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *