Wednesday , January 20 2021

Aliti-Sela: Është i nevojshëm zgjerimi i bashkëpunimit me partitë opozitare shqiptare

Kryetari i Partisë për Prosperitet Demokratik (PPD) Faton Aliti i shoqëruar nga Sekretari i përgjithshëm dhe një anëtarë i Kryesisë qendrore, sot në Strugë realizoi takim me kryetarin e LR-PDSH-së, Zijadin Sela.

Siatuata aktuale politike në vend ishte tema kryesore e diskutimit dhe tema të ndryshme të mënyrave dhe mundësive për bashkëpunim. Nga të dy liderët u vlerësua se është e nevojshme që të zgjerohet bashkëpunimi me të gjitha partitë tjera opozitare shqiptare, duke reflektuar me pozitivitet për nevojën jetike të sjelljes së ndryshimeve në këtë shoqëri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *