Monday , May 20 2019

Ali Ahmeti just twitted: “We are all in!” (foto)

Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti, përveç së është shfrytëzues i shpeshtë i rrjeteve sociale, posaçërisht Twitter dhe Facebook, së fundmi ai postimet i bën vetëm në gjuhën angleze, shkruan Fakte. Kështu, postimi i tij i fundit në Twitter para disa orësh, e që ka të bëjë me marrëveshjen e arritur mes Maqedonisë dhe Greqisë, është shkruar vetëm në gjuhën angleze, që supozojmë se u dedikohet ndërkombëtarëve.

We have been a continuous part of the efforts 2 reach a deal w Athens all along and we will invest all of our efforts 2 c Macedonia fully integrated into EU & NATO Good neighborly relations & euroatlantic membership bring sustainable peace, stability and security. We are all in!” – ka shkruar kreu i integristëve në profilin e tij në Twitter./FAKTE.Net

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *