Ali Ahmeti dikur me Gëzim Ostrenin, Sokolin, Isa Likën….e tani?

Ditëve të fundit në rrjetet sociale është shpërndarë një foto ku shihet Ali Ahmeti në shoqëri me Gjeneralin Gëzim Ostreni, komandant Sokolin, komandant Ilirin (e ndjerë), dhe të tjerë.

Fotoja datin nga viti 2001 dhe është shkrepur në rajonin e Likovës.

Viteve të kaluara të pasluftës, një pjesë e madhe e bashkluftëtarëve të Ahmetit u vranë në rrethana misterioze. Ditëve të fundit mediat spekulojnë për shkëputjen e një krahu të pakorruptuar të të afërmve të Ahmetit që do paraqiteshin me subjekt të ri politik, si shpresa e vetme serioze e shqiptarëve të Maqedonisë.

Në fotografitë në të cilat Ahmeti paraqitet vitet e fundit ai shoqërohet ekskluzivisht na “hiena” të korruptuara dhe të shantazhuara nga partneri i tyre maqedonas.

image-64bd6149bdc083e49bce96acdd05d7c1d6c8cc499cc5bf9c1b241d8e7a631ea5-V

FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *