Monday , April 22 2019

Alessio, shqiptari në mesin e yjeve botërore

Afrim Alia, i njohur si Alessio, ishte i ftuar në emisionin Jeta në KTV.

Ai jeton qe më shumë se 20 vjet në Australi.

Fillimisht u mor me modelizëm, dhe ishte pjesë edhe e disa revistave australiane, ku morri pjesë në disa ballina të tyre, duke qenë pjesë e njërës prej revistave të njohura atje: Men’sHealth.

Sot ai punon si promotor, dhe ka pasur rastin të takohet me shumë yje botërore si The Weekend, Justin Bieber, Drake, Fergie etj.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *