Sunday , April 18 2021

“Aleanca për Shqiptarët” sonte zbarkoi fuqishëm në Haraçinë

Lideri i LR-PDSH-së Ziadin Sela dhe nënkryetari i UNITETIT Zulfi Adili -Qufa në këto momente qëndrojnë në Haraçinë ku siç shihet në disa fotografi e gjithë Haraçina është me Aleancën. Aleanca në këto zgjedhje garon si koalicion mes Unitetit, LR PDSH-së dhe RDK-së, të cilët kanë formuar edhe lista të përbashkëta me kandidatë për deputetë.

Në Haraçinë sonte u bë hapka e shtabit lokal të “Aleancës për Shqiptarët”.

hracinahhharacina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *