Sunday , April 18 2021

Aleanca për Shqiptarët më 20 nëntor hap konventën promovuese në sallën e Sportit në Gostivar

Aleanca për Shqiptarët më datë 20 nëntor në sallën Sallën e Sportit në Gostivar, do të promovojë kandidatët për deputet me të cilët do të garojë në zgjedhjet e parakohëshme të 11 dhjetorit, në Konventën e koalicionit opozitar shqiptarë.

Në një lajmërim publik nga Aleanca për Shqiptarët, konventa do të fillojë nga ora 18.00 ku pritet që të promovohen kandidatët dhe platforma me të cilën Aleanca për Shqiptarët pretendon fitoren e legjitimitetit tek shqiptarët e Maqedonisë./FAKTE.Net

lr-pdsh_6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *