Wednesday , July 28 2021

“ALEANCA për SHQIPTARËT” hapi shtabin zgjedhorë në Kërçovë

Pas konventës së mbërmshme në Gostivar, “Aleanca për Shqiptarët”, koalicioni i përbërë nga LR-PDSH, RDK dhe UNITETI e ka vazhduar fushatën e saj zgjedhore.

Kësaj rradhe, Aleanca për Shqiptarët e vazhdoi fushatën në qytetin e Kërçovës, ku edhe e ka hapur shtabin zgjedhor për këtë qytet. I pranishëm ishte edhe kryetari i LR-PDSH-së, Ziadin Sela. Fjalime mbajtën edhe Remzi Memedi dhe bartësi i listës për njësinë zgjedhore 5, Syrja Rushiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *