Tuesday , April 20 2021

“Aleanca për shqiptarët” hapi shtabin zgjedhor në Strugë

Me pjesmarrje të kryetarit Sela, kandidatëve për deputet, Syrja Rushiti, Remzi Memedi, përfaqësuesve të Unitetit dhe RDK-së, sot u hap shtabi zgjedhor i “Aleancës për shqiptarët” në Strugë. Shef i shtabit zgjedhor i Aleancës është z.Mendi Qyra, ndërsa shtabi është vendosur në lokacionin e ri të administratës së “Trim&Lum”, njofton Drini.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *