Tuesday , July 27 2021

“ALEANCA për SHQIPTARËT” fuqishëm nga Gostivari: NDRYSHE! (foto)

“Aleanca për Shqiptarët” sonte në Gostivar mbajti Konventën zgjedhore dhe prezentimin e kandidatëve për deputet, shkruan Fakte. Para mijëra simpatizantëve tre liderët e partive të koalicionit UNITETI, LR PDSH dhe RDK, Gjeneral Gëzim Ostreni, Ziadin Sela dhe Vesel Memedi premtuan ndryshime rrënjësore në të mirë të shqiptarëve. Ata deklaruan se u përgjigjën në thirrjen e shqiptarëve për bashkim opozitar dhe e formuan Aleancën. Aleanca për Shqiptarët do të jetë garant i fortë se nuk do të lejojnë më që shqiptarët të trajtohen si qytetarë të dorës së dytë, të persekutohen dhe arrestohen në raste të montuara.

Ndryshimi filloi sonte në Gostivar. /FAKTE.Net

fb_img_1479672257679 fb_img_1479672076530 fb_img_1479672060441 fb_img_1479668954828

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *