Thursday , June 24 2021

Aksione policore në Çair dhe vendbanime tjera

Aksione policore sot në mengjes kanë filluar në Çair dhe në vendbanime tjera si vazhdim i operacionit paraprak “Celula”, njofton Fakte. Sipas informacioneve, është zgjëruar lista e të dyshuarve për lidhje me organizata terroriste dhe me urdhër të gjykatësit janë bastisur më tepër shtëpi dhe janë arrestuar disa persona, ndërsa të tjerë janë në kërkim.

Sipas burimeve policore, janë arrestuar: Bunjamin G., Faruk I,. Ergin U. Nga Shkupi dhe Mustafa M. nga Tetova. Tre persona nuk janë të kapshëm për policinë: Safet R. nga Shkupi dhe Sulejman I. nga Kumanova për të cilët supozohet se gjenden në Siri. Ndërsa për Burhan S. nga Haraçina supozohet se gjendet në rajon të Shkupit, raporton MPB./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *