Sunday , June 16 2019

Aksidenti në Serbi, varrosen dy të rinjtë nga Kërçova

Dy të rinjtë nga rrethina e Kërçovës të cilët humbën jetën në aksidentin tragjik në Serbi, janë varrosur sot, shkruan Fakte. Njëri nga ata është varrosur në Kollare ndërsa tjetri në varrezat e reja të kërçovës. Familjarët kanë bërë lajmin:

Njoftojmë të gjithë miqt, shokët dhe bashkëfshatarët se varrimi i dy të rinjëve të cilët humbën jetën tragjikisht, bëhet sot e premte (12.10.2018):
Burim Dalipi varroset në ora 14.30 në varrezat e fshatit Kollarë ndërsa
Lulzim Rexhepi varroset në ora 16.30 në varrezat e reja në Kërçovë.
Ngushëllime familjes Dalipi dhe familjes Rexhepi.
Zoti i shpërbleftë me parajsë…/FAKTE

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *