Wednesday , July 28 2021

Aksident në Shkup, vdes 24 vjeçarja

Despina P. (24) pasdite ka humnur jetën në një aksidnet komunikacioni ndodhur rreth orës 16 e 30 minuta në lagjen Goce Dellçev në Shkup.

Në aksidentin fatal kanë marrë pjesë një autobus I trasnportit të udhëtarëve të qytetit dhe auto-vetura “Pezho” drejtuar nga vajza tanimë e ndjerë. Sipas dëshmitarëve okularë vajza ka tentuar të ikë nga një grupë qenshë të cilët kanë dalë në rrugë.

Pas aksidentit të rëndë vajza është dërguar në Qendrën urgjente ku edhe ka ndëruar jetë.

Policia me më shumë dtejae do të dalë gjatë ditës së nesërme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *