Aksident në qarkoren e Shkupit (foto)

Para pak çastesh në qarkoren e Shkupit ka ndodhur një aksident si pasojë e të cilit është rrokullitur një furgon me targa të Shkupit, shkruan Fakte. Në vendngjarje kanë arritur ekipe policore dhe të ndihmës së shpejtë, ndërsa raportohet se vozitësi i furgonit ka marrë lëndime të lehta.

Nuk bëhen të ditura shkaqet që sollën deri tek ky aksident. Për momentin, aksi prej kryqëzimit të qarkores me rrugën e Kaçanikut deri tek dalja për në Haraçinë po zhvillohet me ngadalësime, deri sa të largohet furgono nga autostrada.FAKTE.Net

image-0-02-01-ec7efe5d06ecc3ff7bc70da56224414847596b96f91f48dd29932ee89e40839a-Vimage-0-02-01-4b07ea9da5b4d21e132055358bcd4593d3868e2374ba22594b09cc7eab3949c6-V image-0-02-01-ffd2b35f5930c70a0b559b2ebb00dc9e6b4e22473e9140a8265ebbfc4f1db0e3-V

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *