Aksident në autostradën Tetovë-Gostivar, komunikacion i bllokuar

Në këtë aksident janë përplasur dy makina dhe një cisternë benzine, nuk ka të lenduar.

Për momentin është i bllokuar komunikacioni në autostradë në drejtim të Gostivarit dhe lëvizja për momentin zhvillohet rreth fshatrave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *