Aksident i rëndë në Bllacë, 8 të lënduar, dy ende janë në veturë

Sot rreth orës 13.00 ka ndodhur një aksident i rëndë në  rrugën Bllacë – Shkup ku sipas inforamta të portalit TetovaSot kanë ngelur tetë persona të lënduar, ku dy ende janë në vetur dhe nuk mundet të nxiren jashtë. Dz orë më vonë arrin Ndihma e shpejt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *