Monday , December 17 2018

AKP e dënoi me 1.3 milion euro deputetin Ramiz Kelmendi

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës dhe biznesmeni, Ramiz Kelmendi, është dënuar me 1.3 milion euro për nga Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP).

Këtë e ka konfrimuar për KALLXO.com vet deputeti Kelmendi.

Sipas një njoftimi të AKP-së, Kelmendi është dënuar për shkak të mospërmbushjes së detyrimeve financiare.

“(AKP) Mori vendim lidhur me Ndërmarrjen e Re Famipa me të cilin blerësit i janë shqiptuar ndëshkime financiare me mbi 1,300,000 € për mos përmbushje të detyrimeve kontraktuale”, thuhet në njoftimin e AKP-së pas mbledhjes së bordit të drejtorëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.