Friday , May 24 2019

Ajri nê Shkup sonte më i ndoturi në Evropë, i pesti në botë!

Shkupi sonte përsëri është ngjitur në majat e listave të vendeve me ajrin më të ndotur në botë, shkruan Fakte. Sipas të dhënave zyrtare Lahore, Kalkuta, Doha dhe Daka janë më të ndotur se Shkupi.

Si pasojë e ajrit të ndotur, në Shkup është trefishuar numri i fëmijëve me sëmundje në frymëmarrje, ndërsa në mënyrë enorme është rritur edhe numri të prekurve nga kanceri./FAKTE

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *