Thursday , August 5 2021

Ahmeti: VMRO dhe LSDM në substancë nuk dallojnë ndaj shqiptarëve

Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti në një intervistë për gazetën “Koha” ka deklaruar se dy partitë më të mëdha maqedonase VMRO- dhe LSDM në substancë nuk dallojnë në raport me ç[shtjen shqiptare, shkruan Fakte.

“Në vlerësim nuk dua të jem i njëanshëm, nuk dua në vlerësim të gjykohem si paragjykues dhe me ngarkesa dhe është shumë e vërtetë që kjo që them është nga përvoja ime. Në substancë nuk dallon VMRO-ja me LSDM-në  në raport me çështjen shqiptare dhe këtë nuk e bëj për hipokrizi” – ka deklaruar Ahmeti./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *