Wednesday , July 28 2021

Ahmeti për çdo ditë më nervoz, arrinë kulmin në Çair (foto/video)

Forcimi i opozitës shqiptare sic duket ka trembur kryetarin e BDI-së, Ali Ahmeti i cili gjatë kësaj fushate në cdo takim ka folur rreth forcave të reja opozitare, duke i akuzuar ata si të pa ide dhe pa vizion, shkruan Drini.mk

Edhe në takimin e fundit në Cair, Alu Ahmeti për disa minuta foli rreth partive dhe lëvzijeve opozitare, njejtë sic bëri në Strugë dhe Dibër. Ky stil i ri veprimi i Ali Ahmetit nxjerr nëpah panikën që ka kapluar BDI-në nga forcat e reja opozitare, pasi duke krahasuar me vitet e ardhëshme kur oponent i tij ka qënë vetëm PDSH-ja, Ahmeti shumë pak ose aspak nuk i ka kushtur rëndësi opozitës duke mos e përfillur në komentet dhe fjalimet e tija të fushatës parazgjedhore. A do ta kapitalizojë në interes të sajin opozita shqiptare këtë frikë dhe pasiguri të BDI-së, ngelet të shihet jo më larg se më 11 Dhjetor./Drini

https://www.facebook.com/AliAhmetiOfficial/videos/1181636661872866/

image-0-02-05-bef6761ccfe9e1bc51cfa264736af2a8309eac1450c287f19ecd75f3ea41ba69-v image-0-02-05-0e2afcd4416bd23f28e0291cbb4d7327a5326c18c0f4ced7063d83eefa529fbd-v image-0-02-05-53ed82401f33b91eb92bc4278d8c21cc0e31f8a949c1f029758e898861e7fa05-v image-0-02-05-74ed8fd5e4a23321130d0532763ac099ee2d170ffd60486774be0df00b80f34f-v image-0-02-05-6324965c8c30699208b8778a85e955ca3e08bc4fbf60b857fc961830ab30eeb7-v

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *