Thursday , August 5 2021

Ahmeti: Pas zgjedhjeve do shqirtojmë kthimin e ministrave të vjetër

“Pas zgjedhjeve do të shqyrtojmë rikthimin e ministrave të vjetër, si Musa Xhaferi, Abdilaqim Ademi dhe të tjerë” – ka deklaruar kreu i BDI-së Ali Ahmeti në debatin e sontëm parazgjedhor në TV21, shkruan Fakte.

Ahmeti ka deklaruar se është i kënaqur me ministrat e rinj, edhepse shumëkush i akuzon për moshën dhe mungesën e përvojës, por pas zgjedhjeve do të shqyrtohet mundësia e rikthimit të kuadrove të vjetër partiak, pas tërheqjes së tyre nga skena politike për shkak të skandalit me publikimin e përgjimeve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *