Tuesday , April 20 2021

Ahmeti nuk ia qëllon emrin zv.Kryeministrit nga radhët e partisë së tij

Lideri i BDI-së Ali Ahmeti në fjalimin e mbajtur dje në Shkup para aktivistëve të kësaj partie ka gabuar emrin zëvens kryeministrit për çështje europiane nga radhët e partisë së tij, Festim Halili, shkruan Fakte. Ahmeti duke përshëndetur të pranishmit, ka përmendur që ka parë të pranishëm edhe Fisnikun, dhe vetëm më pas i është kujtuar se zëvendës kryeministri i vendit nga rradhët e partisë së tij quhet Festim. Kjo dëshmon edhe një herë se zëvendës kryeministrat , ministrat dhe funksionarët e tjerë nga radhët e BDI-së, në moshe të re, që kohë më parë u emëruan si pasoje e skandaleve dhe aferave të garniturës së vjetër të funksionarëve të kësaj partie, ishin zgjidhje ad-hoc e problemit dhe nuk kanë s]asnjë rëndësi për kreun e kësaj partie, i cili madje, mezi ua qëllon edhe emrat./FAKTE.Net

(Minuta 33 nga videoja)

Rinia me Ali Ahmetin dhe BDIneTransmetim i drejtperdrejt nga tubimi rinor i BDIse ne Cair, Shkup

Publiée par Bashkimi Demokratik për Integrim – BDI sur Dimanche 30 octobre 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *