Thursday , April 22 2021

Ahmeti në Gostivar: Pa përkrahjen e popullit, kot e ke (VIDEO)

Po të kishim mbushur kuti nuk do ishim këtu, me dhunë, me forcë nuk rrihet në politikë, pa përkrahje të popullit kot e ke, ka thënë më tej në paraqitjen e tij para qytetarëve të Gostivarit, lideri i BDI-së Ali Ahmeti.

“Nëse duan të punojnë le të bëjnë platforma dhe të garojnë, sepse hakun askush nuk ua han. Ne urojmë që në vendin tonë të ketë alternativa, por ama e kanë tepruar sa, nuk jemi shumë që shqiptarëve t’u tregojmë nga 10 alternativa, shihni në Luginën e Preshëvës, Mal të Zi, sa rijnë në mandate nga një deputet, sepse kështu i duan shqiptarët të ndarë e të përçarë. Populli e di se kush jemi, nuk manipulohet populli. Le të dalin me mend në kokë, platforma sesi ta çojnë këtë shoqëri përpara”, ka thënë Ahmeti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *