Tuesday , April 20 2021

Ahmeti: BDI në çdo vend ku ka shqiptarë, sot tek varrezat…

Lideri i BDI-së Ali Ahmeti sot nga selia e BDI-së në Tetovë ka njoftuar se ai sot së bashku me delegacionin e partisë së dij do të shkojë në Kumanovë.

Ahmeti ka njoftuar se ai sot do të merr pjesë në një promovim të librit, dhe gjithashtu do të bëjë homazhe te një familje kumanovare. Sipas Ali Ahmetit ky do të jetë edhe hap i BDI-së në rrugën e saj që do ta nis, që të shkojë në çdo vend ku ka shqiptarë.

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti sot në selinë e BDI -së në Tetovë ka zhvilluar takim me Shtabin Qendror Zgjedhor me çka u takua me Bekim Nezirin, Shefin e Shtabit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *