Monday , March 25 2019

Ahmeti: BDI është aset kombëtar me elektorat të palëkundshëm

Kreu i BDI-së Ali Ahmeti në emisionin “Rruga Drejt…” ka folur për raportet e brendshme në parti, duke thënë se po bisedohet për strategjinë e 20 viteve të ardhshme të kësaj partie, shkruan Fakte. Ai ka thënë se nuk frikësohet dhe nuk rrezikohet se Zaev mund të zëjë rolin e liderit tek shqiptarët, pasi votuesit janë ata të cilët dijnë të vlerësojnë këtë punë më së miri.

“BDI është aset kombëtar me strukturë dhe me elektorat stabil dhe të palëkundshëm” – ka thënë mes tjerash Ahmeti./FAKTE.Net

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *