Tuesday , January 26 2021

Aeroporti i Tiranës kalon në “duar” të kinezëve

“Everbright Limited” merr në zotërim 100% të kapitalit të “Tirana International Airport”

Pas rishikimit të marrëveshjes koncesionare për të liberalizuar fluturimet dhe disa muaj negociatash, menaxhimi i Aeroportit të Tiranës kalon në pronësi të kompanisë ndërkombëtare kineze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *