Adili: UNITETI ka sakrifikuar për unifikimin e opozitës shqiptare

Nënkruetari i UNITETIT, deputeti Zulfi Adili, në një prononcim për TV21 në lidhje me bashkimin opozitar është shprehur se kjo parti ka vazhduar të luajë rolin unifikues të opozitës shqiptare edhe duke e sakrifikuar veten. Ai ka deklaruar mes tjerash:

“Sa i përket bashkimit opozitar, ne jemi intenzivisht duke biseduar, ndoshta Uniteti është njëra prej subjekteve politike që deri tash ka insistuar më së shumti me korrektësinë më të madhe të veten, ndoshta dhe ka humbur nga vetëvetja që si e si të plotësohet dëshira e votuesit shqiptar, që të ndryshojë gjendja e rëndë në Maqedoni”-është shprehur Adili./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *